Afspraak maken

Een afspraak bij de mondhygiënist kan gemaakt worden via de receptie van Kwadrant mondzorg.

De praktijk is telefonisch bereikbaar op nummer 0317-465490 van:
Maandag t/m donderdag van 8-12 uur en 13-17 uur
Vrijdag van 8-12 uur

De behandeling geschied op afspraak. Er wordt speciaal tijd voor u gereserveerd en u wordt gevraagd op tijd te komen. Verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren kenbaar te maken. Afspraken die niet op tijd afgezegd worden kunnen in rekening gebracht worden. Deze kosten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.
In de praktijk wordt u behandeld door uw vaste mondhygiëniste. Door (plotselinge) afwezigheid van de mondhygiënist kan het zijn dat de behandeling wordt overgenomen wordt door een andere mondhygiënist. Indien dit niet mogelijk is of indien u dit niet wenst, dan wordt er met u een andere afspraak gemaakt. Wijzigingen in uw persoonsgegevens, verzekeringsmaatschappij of in uw gezondheid dient u ten allen tijd door te geven.

Het eerste bezoek

Voor het eerste bezoek zijn de volgende zaken van belang;

De eerste afspraak duurt ongeveer drie kwartier. Afhankelijk van de reden van uw bezoek kunnen er meerdere afspraken volgen. Bij uw eerste afspraak wordt de algemene gezondheid door genomen aan de hand van de gezondheidsverklaring. Er vindt een mond-gezondheids-onderzoek plaats; uw mond en uw tandvlees wordt onderzocht. Dat onderzoek wordt met u besproken en er wordt een behandelplan aan u voorgelegd. Tevens worden voor u kosten van de behandeling inzichtelijk gemaakt.

Belangrijk

Neem altijd Uw verzekeringskaart mee.

Verhindering uiterlijk 24 uur van tevoren melden om onnodige kosten voor de besproken tijd te vermijden.

Generaal Foulkesweg 27
6703 BL Wageningen
0317 - 465 490
info@mhwageningen.nl

Voor een gezonde mond!

  Nederlandse vereniging voor mondhygienisten    Ivoren kruis

Mondhygienisten wageningen
Airflow Prophylaxis Masteristock medium
Mondhygienisten wageningen